Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ΑΕΚ από τις Σέρρες. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 3-1 του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League και παρέμειναν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο στο 9’ άνοιξε το σκορ, ενώ τα υπόλοιπα δύο γκολ πέτυχε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο 38’ και στο 82’ με πέναλτι. Ο Πανσερραϊκός μείωσε προσωρινά στο 44’ με εκπληκτικό γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ με το… καλημέρα πέτυχε η ΑΕΚ και αυτό της έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέχρι το τέλος του αγώνα. Στο 9’ ο Γκερέιρο εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπλάνκο με μία εκπληκτική γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Ράντμαν και άνοιξε το σκορ, φτάνοντας τα έξι γκολ στη Super League.

Μετά το γκολ, το ματς έγινε πιο γρήγορο και η ΑΕΚ στο 38’ κατάφερε να βρει τον τρόπο να σκοράρει για δεύτερη φορά. Ο Σκόκο από αριστερά γύρισε τη μπάλα και ο Λυμπερόπουλος με απευθείας σουτ σκόραρε για να πετύχει το 0-2.

Ο Πανσερραϊκός αντέδρασε και κατάφερε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους να μειώσει σε 2-1. Στο 44’ από βαθιά μπαλιά, η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη, ο οποίος με άπιαστο βολέ στην κίνηση, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σάχα και σημείωσε ένα φοβερό γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, με σκοπό να «καθαρίσει» το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς. Στο 47’ ο Ράντμαν αντέδρασε σωστά και πρόλαβε τον Γκερέιρο, ενώ στο 68’ η Ένωση σκόραρε με τον Λυμπερόπουλο, όμως η φάση σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 79’ το δυνατό σουτ του Σκόκο έφυγε ψηλά άουτ, όμως το 3-1 ήρθε λίγο αργότερα. Δέκα λεπτά πριν από το τέλος ο Νίκος Γεωργέας κέρδισε πέναλτι από τον Παντελιάδη και ο Λυμπερόπουλος από την άσπρη βούλα του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στο 82’.

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3 (Novasports 3)

Γκολ: 44′ Γεωργιάδης – 9′ Μπλάνκο, 38′, 82′ πεν. Λυμπερόπουλος



Κίτρινες κάρτες:
Γεωργιάδης, Παπάζογλου – Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς

Κόκκινες κάρτες:


Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς):
Ράντμαν, Άλβαρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Κάστρο, Σουμπίνιο (80′ Τάντιτς), Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο (72′ Ανάκογλου).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος, Γκερέιρο, Λαγός, Λυμπερόπουλος, Σκόκο (90′ Έντερ), Μπλάνκο (88′ Λεονάρντο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης