Nικητές στη μάχη με τον χρόνο αναδείχθηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες όσον αφορά τη συμμετοχή του Χουάν Πάμπλο Πίνο για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια.

Η μπλε κάρτα του Κολομβιανού άσου ήρθε έγκαιρα κι έτσι ο παίκτης συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τη «βασίλισσα» του Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την είσοδο του Πίνο στην «ερυθρόλευκη» αποστολή ο Ζαρντίμ θα αποφασίσει την Κυριακή για το ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες θα «κοπούν» από την 20άδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού διευθέτησε όλες τις λεπτομέρειες για τη συμμετοχή του Κολομβιανού, η οποία αναμένεται να γίνει κανονικά αύριο, κόντρα στη Βέροια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγώνα δρόμου έκαναν οι άνθρωποι της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, προκειμένου να μπορέσει ο Πίνο να είναι 100% από εξωαγωνιστικής άποψης, για να μπορέσει να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, αύριο με αντίπαλο τη Βέροια.

Οι προσπάθειες της διοίκησης της ομάδας μας έπιασαν τόπο, όλα τα απαραίτητα έγγραφα βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού μας και ο Κολομβιανός είναι σε θέση να δώσει κανονικά το παρών αύριο στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ως μέλος της αποστολής της ομάδας μας!

Με αυτή την εξέλιξη, λοιπόν, την αποστολή για το ματς με τη Βέροια απαρτίζουν πλέον οι: Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ και Πίνο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης