Με τον καλύτερο τρόπο μπήκαν στο Champions League του πινγκ-πονγκ οι Παναγιώτης Γκιώνης και Καλλίνικος Κρεάνγκα. Οι δύο Έλληνες κατάφεραν να κερδίσουν και να συμβάλουν στις επιτυχίες που σημείωσαν οι ομάδες τους, Ανζέρ και Ενεμπόν αντίστοιχα.

Για τον Α’ όμιλο, η Ενεμπόν νίκησε στην Ισπανία την Καζαγρανάδα με 3-2, με τον Κρεάνγκα να νικά αρχικά τον Ισπανό Βίκτορ Σάντσεζ Μολίνα με 3-1 σετ και σε εκείνο το σημείο η ομάδα του προηγήθηκε με 2-0. Στο τέταρτο στη σειρά ματς, ο Έλληνας πρωταθλητής κάμφθηκε με 3-2 σετ από τον σπουδαίο πολιτογραφημένο Ισπανό Χε Ζιβέν, η Καζαγρανάδα ισοφάρισε σε 2-2 και όλα κρίθηκαν στο τέλος, με τον Κινέζο Μπάι Φενγκτιάν να σημειώνει τις άλλες δύο νίκες για την Ενεμπόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον Δ’ όμιλο, η Ανζέρ κατάφερε να κερδίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2008, Νιντερόστεριχ, από την Αυστρία, με 3-2. Ο Γκιώνης έδωσε την πρώτη νίκη στην ομάδα του, νικώντας τον Ντάνιελ Χάμπεσον με 3-0 σετ, ενώ στη συνέχεια πάλεψε δυνατά απέναντι στον πρωταθλητή κόσμου (το 2003) και σημερινό δευτεραθλητή Ευρώπης, Βέρνερ Σλάγκερ, αλλά ηττήθηκε με 3-1 σετ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης