Την πεποίθησή του ότι με την στήριξη του κόσμου του ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει τον Οκτώβριο εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» βρέθηκε σήμερα το πρωί στην μπουτίκ των «πράσινων» στο Περιστέρι, όπου υπέγραψε πολλά αυτόγραφα στους μικρούς του φίλους της ομάδας, ενώ έβγαλε και αρκετές φωτογραφίες μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα ο «Πετρογκόλ» παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, όπου εκτός από το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, αναφέρθηκε στον Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και στον τραυματισμό του.

Είχες σήμερα την ευκαιρία να νιώσεις από κοντά την αγάπη του κόσμου…

«Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εμάς τους ποδοσφαιριστές να βρισκόμαστε κοντά στον κόσμο της ομάδας και να τους δίνουμε χαρά. Καλό είναι πολλοί ποδοσφαιριστές να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία».

Ο Παναθηναϊκός έχει μια δύσκολη συνέχεια, με ένα γολγοθά αγώνων στο πρωτάθλημα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε όντως δύσκολο πρόγραμμα, αλλά η ομάδα προετοιμάζεται κατάλληλα και αν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας θα τα καταφέρουμε. Είναι μειονέκτημα για μας να είναι άδειο το γήπεδο και το είδαμε και στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη. Ελπίζω ότι τελικά θα έχουμε κόσμο με τον ΠΑΟΚ αλλά και αν δεν έχουμε είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να νικήσουμε έτσι και αλλιώς»

Λόγω τραυματισμού είσαι εδώ και αρκετό καιρό εκτός αγώνων, πότε επιστρέφεις;

«Όντως, σχεδόν ένα μήνα. Πιστεύω ότι Δευτέρα ή Τρίτη θα μπω στις προπονήσεις για να είμαι στη διάθεση του προπονητή μου».

Θα είναι δύσκολο για σένα να πάρεις ευκαιρίες με τον Σισέ σε τόσο καλή κατάσταση;

«Ο Σισέ είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής και βοηθά πολύ την ομάδα. Ελπίζω και εγώ όταν θα αγωνιστώ να καταφέρω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του».

Είσαι όμως πλέον και διεθνής. Πως είδες την εθνική κόντρα στη Λετονία;

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι διεθνής. Όσο για το παιχνίδι, είδα ότι όλοι όσοι πήγαν στο γήπεδο ήταν ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας.. Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια με τον Σάντος, ο οποίος δίνει ευκαιρίες και σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι αν νικήσουμε και το Ισραήλ θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»>

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης