Εν αναμονή των εξελίξεων από το μέτωπο Βιντιάδη, στην ΑΕΚ φαίνεται ότι περιμένουν για δεύτερη συνεχόμενη μετεγγραφική περίοδο τη βοήθεια του Άλκη Φωτίου.

Ο ομογενής επιχειρηματίας από την Ελβετία, μετά τον Κατίδη, είναι πολύ πιθανό να κάνει ακόμη ένα… δώρο στην «Ένωση», τον Βίκτορα Κλωναρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη Λιλ, με τη γαλλική ομάδα να είναι θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει ως δανεικό τον παίκτη, αρκεί η «Ένωση» να καλύψει το συμβόλαιό του, που είναι 160.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν διαθέτει ρευστότητα, ο Άλκης Φωτίου δέχεται να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του (περίπου 100.000 ευρώ), αρκεί να του παραχωρήσει η ΑΕΚ ένα κομμάτι από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί βάσει της συμφωνίας με τη Λιλ.

Λέγεται, μάλιστα, πως ο Φωτίου, αν τα βρει με τους «κιτρινόμαυρους» για το ποσοστό, θα προσπαθήσει να πείσει τη Λιλ να επεκτείνει τον δανεισμό για άλλον ένα χρόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, ο Έβαλντ Λίνεν, εκτός από τον Κλωναρίδη, έχει ζητήσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από την ελληνική αγορά και συγκεκριμένα τον Κενάν Μπαργκάν της Βέροιας. Μάλιστα και σε αυτήν την περίπτωση η ΑΕΚ μπορεί να πάρει οικονομική βοήθεια από τον Φωτίου!

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης