Το ρεπορτάζ της zougla.gr επιβεβαίωσε με γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως αναφέραμε στις 15 Ιανουαρίου, ο «τίγρης» δεν επρόκειτο να αναμειχθεί με τα διοικητικά της Ένωσης την τρέχουσα περίοδο και σχετική κίνηση ενδέχεται να γίνει από το τέλος της σεζόν και μετά.

Η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και τις αποφάσεις της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ και κυρίως με αφορμή την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πρόθεσή μου, ακόμα και την απόφασή μου να επιστρέψω στην Διοίκηση της ΑΕΚ, νοιώθω την υποχρέωση, απευθυνόμενος στους Αεκτζήδες, να δηλώσω τα εξής:

Ποτέ δεν έφυγε από την σκέψη μου η αγαπημένη μας ομάδα. Πέραν όμως από την συναισθηματική σχέση, η ομάδα έχει την ανάγκη της ξεκάθαρης θέσης από κάθε επώνυμο Αεκτζή. Η ΑΕΚ είναι διαχρονική. Γεννήθηκε πριν από εμάς, θα ζει και μετά από εμάς, και επιτέλους, δεν είναι πλέον επιτρεπτό να αντιμετωπίζεται σαν μέσον επιδίωξης προσωπικής προβολής και συμφερόντων.

Η θέση μου είναι ότι το αύριο της ΑΕΚ απαιτεί λύσεις τελικές, λύσεις ριζικές και αυτές δεν μπορούν να δοθούν κάτω από την πίεση καταστάσεων εκτός ελέγχου. Κατόπιν τούτου πιστεύω ότι κάθε πρωτοβουλία για το καλό της ΑΕΚ θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Δεν αναλαμβάνει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, 15 Ιανουαρίου, 13:43

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης