Ο Όλαφ Μέλμπεργκ αποτέλεσε το πρόσωπο του αγώνα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον ΟΦΗ, καθώς πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας έτσι τη νίκη με 1-0 στους Πειραιώτες.

Ο Σουηδός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» με δηλώσεις του για το ματς με τους Κρητικούς, ανέφερε τα εξής: «Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο. Αυτό που μετράει είναι πως δεν δεχθήκαμε γκολ, ενώ παράλληλα δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει φάσεις. Σίγουρα ο δεύτερος αγώνας θα είναι διαφορετικός. Εάν όμως επαναλάβουμε μια εμφάνιση ανάλογη με την αποψινή σε ορισμένους τομείς, τότε έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να περάσουμε στον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να μην παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που έπαιζε φουλ άμυνα. Ήταν δύσκολο να βρούμε τους διαδρόμους για να φτάσουμε εύκολα στο γκολ. Παρόλα αυτά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, τελικά πετύχαμε ένα τέρμα και νομίζω ότι αξίζαμε ένα παραπάνω.

Όσον αφορά στον μήνα Μάρτιο με εξαίρεση τον αγώνα με την Μέταλιστ, συνολικά τον Μάρτιο είχαμε πολύ καλή παρουσία. Οι εμφανίσεις μας ήταν εξαιρετικές κι αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά ως το τέλος του πρωταθλήματος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης