Παρά το δεδομένο ενδιαφέρον της Ρούμπιν Καζάν για τον Ίσμαελ Μπλάνκο, ο Αργεντινός επιθετικός φαίνεται αποφασισμένος να μείνει στην ΑΕΚ. Η ρωσική ομάδα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Αργεντινός δεν επιθυμεί να αφήσει την Αθήνα για τη Μόσχα. Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της τον «Ζορό», ανανεώνοντάς του το συμβόλαιο.

Αντίθετα με τον Μπλάνκο, ο Νάτσο Σκόκο είναι αποφασισμένος να αλλάξει ποδοσφαιρική… στέγη. Κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Ράφικ Τζιμπούρ, με τη διοίκηση της ομάδας να είναι αποφασισμένη να τον παραχωρήσει, κάνοντας απόσβεση των χρημάτων που είχε δώσει, για να τον παραχωρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα υπόλοιπα θέματα της Ένωσης, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η επικύρωση της συμφωνίας με την «Morgan Stanley» για την αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου. Παράλληλα, εξετάζεται το νομικό πλαίσιο με το οποίο θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών στον Σταύρο Αδαμίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό με πολλές απουσίες. Εκτός θα είναι οι Τζιμπούρ, Νέμεθ, Μαντούκα, Αραμπατζής, Καφές και Ταχτσίδης.

Έτσι, στην αποστολή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε τους: Σάχα, Λούκατς, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέα, Γκέντσογλου, Μανωλά, Ρίκκα, Καράμπελα, Γιάχιτς, Γιαχάγια, Μάκος, Λαγός, Χέρσι, Λεονάρντο, Παυλής, Σκόκο και Μπλάνκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης