Με τη φανέλα της Κέρκυρας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ανέστης Αγρίτης. Παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους Φαίακες, τόσο από τους «κυανέρυθρους» όσο και από τον ίδιο ξεκαθαρίστηκε ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί.

Από την ΠΑΕ Kέρκυρα ανέφεραν πως «ο Αγρίτης έχει συμβόλαιο, αποτελεί μια άκρως σημαντική μονάδα για την Κέρκυρα και λογαριάζεται ως ένας από τους παίκτες που η ομάδα θα στηριχτεί, προκειμένου να ανακάμψει στον β’ γύρο της Super League».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής με δήλωσή του στην ιστοσελίδα Corfusports.gr, κατέστησε σαφές ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του από τον ΑΟΚ.

«Γνωρίζω ότι υπήρξε μια συζήτηση γύρω από το όνομά μου, αλλά, ακριβώς γι’ αυτό και προκειμένου να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι και συνεχίζω να είμαι παίκτης του ΑΟ Κέρκυρα. Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα.

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, συνεχίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο τη δουλειά, ώστε, με την επανέναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων να είμαστε έτοιμοι να εμφανιστούμε, όπως πρέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που έχω στο μυαλό μου, είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να καταφέρουμε να μείνουμε, γι’ άλλη μια σεζόν, στη “μεγάλη” κατηγορία. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος στράικερ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης