Απολογία μέσω... Γκαγκάτση

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010, 18:16
Απολογία μέσω... Γκαγκάτση
Με δικηγόρο τον Βασίλη Γκαγκάτση και μέσω υπομνήματος απολογήθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός για τη διαιτησία του Γιώργου Δαλούκα.

Ο Γκαγκάτσης ισχυρίστηκε πως οι δηλώσεις του Μαρινάκη έγιναν με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της ΕΠΟ και όχι με αυτή του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού.

Παράλληλα επικαλέστηκε την διάταξη που αναφέρει ότι τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ κρίνονται μόνο από τη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας.

Αναφορικά με την κατηγορία περί δημιουργίας αποστροφής στο φίλαθλο κοινό με τις δηλώσεις αυτές, ο Γκαγκάτσης διατράνωσε ότι τα εισιτήρια στους αγώνες της Σούπερ Λίγκα ήταν αυξημένα μετά τον αγώνα αυτό, ενώ για την φράση «Έγκλημα κατά της Ελλάδας», παραδέχθηκε πως ήταν υπερβολική.

Στην απολογία του Γιάννη Μώραλη για τις δηλώσεις του κατά του διαιτητή Σταθόπουλου, ο Βασίλης Γκαγκάτσης τόνισε πως αφού η ΚΕΔ τιμώρησε τον διαιτητή, διαπίστωσε τα ίδια λάθη με αυτά που επισήμανε ο Μώραλης.

Από εκεί και πέρα τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος επίσης κλήθηκε σε απολογία για τα όσα δήλωσε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για τον διαιτητή Κουκουλάκη, εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος του «δικέφαλου», Χάρης Γρηγορίου.

«Ο κ. Αδαμίδης είχε ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί. Τη δυσφήμιση και την απαξίωση του επαγγέλματος την έκανε ο κ. Κουκουλάκης που δεν έδωσε τέσσερα πέναλτι», ισχυρίστηκε ο Γρηγορίου, ενώ δικαιολογώντας τη φράση του προέδρου της ΑΕΚ, πως το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει, τόνισε: «Ήταν μια μεταφορική φράση και αναπαριστά την αγωνία του κ. Αδαμίδη».

Η απόφαση αναμένεται μετά τις 20 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα θα απολογηθούν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Βόλου, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης και την ανακοίνωση μετά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Άρη, καθώς και ο Ολυμπιακός για την απάντηση «κύκλων της διοίκησης» στην επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010, 18:16