Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Ματέο Κόβατσιτς τη στιγμή που η Ίντερ τσεκάρει τον Λούκας Σίλβα και οι δύο ομάδες μπορούν να βρεθούν σε μεταγραφικό «ντόμινο».

Οι «νερατζούρι» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Λούκας Σίλβα της Κρουζέιρο, τον οποίο έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα και η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο τραυματισμός όμως του Λούκα Μόντριτς, έχει αλλάξει τα δεδομένα για τη «βασίλισσα», η οποία εξετάζει και την περίπτωση του Ματέο Κόβατσιτς και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της έχουν ήδη ανοίξει συζητήσεις με τον μάνατζερ του Κροάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ίντερ δεν θέλει να πουλήσει τον Κόβατσιτς, όμως μία πρόταση κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ ίσως αλλάξει τη γνώμη του Τοχίρ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η Ρεάλ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τα ποσά που θα ξοδέψει τον Γενάρη (ελέω και financial fair play) και ο Λούκας Σίλβα που κοστολογείται γύρω στα 10-12 εκατομμύρια ευρώ είναι σαφώς πιο οικονομική λύση. Ωστόσο, αν προχωρήσει τελικά για τον Κόβατσιτς, ο Βραζιλιάνος ίσως πάρει το δρόμο για το Μιλάνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης