Tο πόσα σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει τις τελευταίες εβδομάδες η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε όλους γνωστό. Όπως και η προσπάθεια του μεγαλομετόχου Νίκου Νοτιά να μεταβιβάσει άρον άρον τις μετοχές του (ουσιαστικά να απαλλαγεί όπως όπως από την εταιρεία).

Ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες της «Ζ», ανεβάζουν πολύ τον πήχη των προβλημάτων και καθιστούν την κατάσταση όχι απλά δύσκολη, αλλά δραματική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εχουμε και λέμε: ο δήθεν ενδιαφερόμενος για το πλειοψηφικό πακέτο Μπομπ Κοζόνις, ομογενής με έδρα το Σικάγο, αποτελεί πιθανότατα μια περίπτωση – «φούσκα», προφανώς όπως εκείνη με τον Σκλαβενίτη πριν χρόνια.

Αρκεί να σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος του Κοζόνις στην Αθήνα, κάποιος παράγων δυτικών προαστίων, θεωρείται ελάχιστα σοβαρός εξ αιτίας παλαιάς του δράσης ως διοικητικός παράγων σε ομάδα βόρεια του Αιγάλεω και δυτικά του Περιστερίου…

Ο Νίκος Νοτιάς, έχοντας συνειδητοποιήσει, πλέον, ότι δύσκολα θα καταφέρει να κλείσει συμφωνία με τον Κοζόνις, έχει αποδυθεί σε διαρκές ψάξιμο σε μπόλικες Πολιτείες των ανατολικών ΗΠΑ, αλλά δεν του βγαίνει κάποια σοβαρή περίπτωση (λέγεται πως όποιος «σκαλίζει» τα οικονομικά της ΠΑΕ απομακρύνεται με μεγάλη ταχύτητα…)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί ότι δύσκολα θα προκύψει υγιής λύση (και χρήμα στις τσέπες τους), γι’ αυτό και αρχή της εβδομάδας απείλησαν να μη μεταβούν στο ξενοδοχείο παραμονή του αγώνα με την Εβερτον.

Στον δε αγώνα με την αγγλική ομάδα, τρεις βασικότατοι παίκτες (από τους λατινοαμερικάνους…) δεν ήθελαν να αγωνιστούν, πείστηκαν από τον «ισορροπιστή» (και με ιώβεια υπομονή Μπάγιεβιτς) να παίξουν, αλλά –όπως φάνηκε από το χρονικό του ματς – ήταν σαν να μην υπήρχαν μέσα στο τερέν.

Το περίεργο όλης της θλιβερής (για την Ιστορία της ΑΕΚ) υπόθεσης είναι ότι βασικά στελέχη της διοίκησης, ψάχνουν τον τρόπο να ‘ξεμπροστιάσουν’ τον προηγούμενο πρόεδρο, ο οποίος –όπως θυμάστε- «την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια».

Μεταξύ μας: Φταίει μόνο ο Ντέμης για την επιστροφή της ΑΕΚ στο χάος; Η μήπως και όσοι τον «ενθρόνισαν» στην κορυφή της διοίκησης της ΠΑΕ με χειροκροτήματα και ελπίδες για αλλαγή κλίματος υπόσχεση για θετική προοπτική;

Κατά τα άλλα, άνευ σημασίας η ήττα και η μετριότατη εμφάνιση με την Έβερτον, που στέλνει την ομάδα οριστικά… στους Θρακομακεδόνες. Όπως παρατηρήθηκε, οι εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου ήταν θλιβερά άδειες.

Ασορτί με το κλίμα των ημερών…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης