Σα να μην έφτανε στον ΠΑΟΚ η ήττα (2-0) από τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας, μετράει αρκετές παράπλευρες απώλειες από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η πιο σημαντική εξ αυτών αφορά τον Γιώργο Κατσικά, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις ως τέσσερις εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόβλημα ωστόσο προέκυψε και με τους Γλύκο και Αθανασιάδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση β’ βαθμού στους προσαγωγούς, κι έτσι κι αυτός θα μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Όσον αφορά στον Αθανασιάδη, υπέστη οστικό οίδημα έξω κνημιαίου κονδύλου και κάκωση μηνίσκου και θα παραμείνει στα «πιτς» φια διάστημα 10-15 ημέρες.

Όπερ σημαίνει ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο του σκορερ στο πρώτο παιχνίδι με την Ουντινέζε, για τους «32» του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους τρεις παραπάνω τραυματίες αν προσθέσουμε τους ήδη υπάρχοντες, Τσιρίλο, Έτο και Σνάουτσνερ, γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ενόψει των δύσκολων αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης