Κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης του Μαρίνου Ουζουνίδη, ως νέου προπονητή του Ηρακλή, ο πρόεδρος του «Γηραιού», Γιάννης Τάκης, μίλησε και για αρκετά θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Ο Γιάννης Τάκης, αναφερόμενος στο θέμα του CAS και στον ΟΦΗ, είπε: «Εμείς έχουμε μάθει να μιλάμε με χαρτιά και πάλι με χαρτιά θα μιλήσουμε. Η τελευταία επίσημη ενημέρωση που έχουμε από το CAS είναι στις 3 Αυγούστου όπου και μας ενημερώνει, όπως και τον ΟΦΗ, ότι ο η ομάδα της Κρήτης απέσυρε την προσφυγή που έκανε κατά του Ηρακλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση που έχουμε. Εχουμε και το χαρτί του δικηγόρου του ΟΦΗ που ενημερώνει το CAS ότι ο ΟΦΗ αποσύρεται. Όπως ξέρετε, ο Ηρακλής έχει συμφωνήσει με τον κ. Γρηγόρη Ιωαννίδη. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς δικηγόρους στην Ευρώπη στα θέματα του CAS. Εχουμε εκεί και εμείς μία υπόθεση που έχουμε προσφύγει κατά του προστίμου από την Ε.Π.Ο., την οποία θα κερδίσουμε. Το λέω με ρίσκο».

Συνεχίζοντας είπε: «Σύμφωνα με τη δική μας νομική υπηρεσία, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει κάνει ο ΟΦΗ είναι νομικά αστήρικτη. Μεταξύ άλλων μέσα, δεν έχουν βάλει τρεις σημαντικούς λόγους για να γίνει δεκτή. Αυτή είναι η εκτίμηση της νομικής πλευράς του Ηρακλή. Αυτό που ζητά ο ΟΦΗ στην ουσία καθυστερεί τη δική του διαδικασία. Σταματά δηλαδή την αγωγή που έχει κάνει κατά της ΕΠΟ, την καθυστερεί. Πρέπει να θυμηθούμε όλοι ότι γίνονται δημοτικές εκλογές και στο Ηράκλειο και ξέρουμε ποιος είναι πρόεδρος στον ΟΦΗ. Αν θέλουμε να σκεφτόμαστε λίγο πιο σφαιρικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης