Μπορεί από το ελληνικό μεταγραφικό παζάρι να έχουν παρελάσει κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού και όχι μόνο, ποδοσφαίρου, όμως έως τώρα μένουν στα χαρτιά και η αγορά κινείται υποτονικά.

Λέτε να κάνει την έκπληξη ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Ερνάν Κρέσπο της Ίντερ; Οι φήμες έχουν φουντώσει τα τελευταία 24ωρα, ότι οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση του Αργεντίνου άσου, ο οποίος άλλωστε αποτελεί «persona non grata» για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως στο παιχνίδι για την απόκτηση Αργεντίνου στράικερ φαίνεται να μπαίνει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Κοβάσεβιτς (λόγω του προβλήματος υγείας), κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικού, που θα πλαισιώσει τον Ντιόγο.

Πάντως σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Νίκος Πατέρας τα έχει βρει με τον πρόεδρο του ιταλικού συλλόγου, Μάσιμο Μοράτι και απομένει να πειστεί ο Κρέσπο, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να… μετακομίσει στην Ελλάδα.

Από την άλλη ο μάνατζερ του παίκτη, διαμήνυσε στους Πειραιώτες ότι ο Κρέσπο, αν τελικά φύγει από την Ιταλία προτιμά την ομάδα τους, αφού εκεί θα βρει πολλούς συμπατριώτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης