Ο Βαγγέλη Μαρινάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο, και τους είπε ότι δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν την ομάδα του Περιστερίου.

«Μην υποτιμήσετε τον Ατρόμητο. Είναι πολύ καλή ομάδα, δεν θα έχει καμία σχέση με το ματς του πρωταθλήματος, όπως σας έχει πει και ο προπονητής. Μην ξεχνάμε τι πάθαμε, όταν χαλαρώσατε στο πρόσφατο παρελθόν, απέναντι σε ομάδες θεωρητικά πιο αδύναμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσέξτε μη στενοχωρήσετε τον κόσμο μας, που έρχεται να σας υποστηρίξει από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μην τους στερήσετε αυτή τη χαρά. Θέλουμε το Κύπελλο! Το μόνο που μας απασχολεί και πρέπει και εσάς να σας απασχολεί είναι η κατάκτησή του. Ξέρω ότι το θέλουμε όλοι και εύχομαι να πανηγυρίσουμε μαζί το νταμπλ το βράδυ του Σαββάτου. Είστε οι καλύτεροι. Με τη δέουσα προσοχή και πάθος που σας καλώ να δείξετε, όλα θα πάνε καλά» είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες απάντησαν: «Μην ανησυχείς, πρόεδρε. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να πανηγυρίσουμε το νταμπλ. Το ξέρουμε πόσο το θέλεις και άλλο τόσο το θέλουμε κι εμείς».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης