Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου εξαπέλυσε ο Γιώργος Δαλούκας.

Ο Θεσσαλός πρώην διαιτητής πέρασε σήμερα στην αντεπίθεση και με ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε πως η συνάντηση, που ισχυρίστηκε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου ότι είχαν τον Ιανουάριο του 2010, δεν έγινε στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα, αλλά σε αυτό  του… Αισώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο Δαλούκας δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυσε εις βάρος του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συναντήθηκα με τον κο Μπέο στο γραφείο του κο Πατέρα και τη φανταστική συνομιλία που υποτίθεται ότι είχαμε βάσει της κατάθεσής του, όπως αυτή αναγράφεται στο Διαδίκτυο και στον Τύπο. Ο κος Μπέος πρέπει επιτέλους να σταματήσει να ψεύδεται και να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά απέναντι σε εμένα και στην οικογένεια μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την τελευταία παράκρουσή του για δήθεν συνάντηση μου με τον κο Πατέρα, θα δώσει για ακόμα μια φορά λόγο στη δικαιοσύνη, στην οποία θα προσφύγω και το ίδιο θα πράττω σε κάθε παραλήρημά του, που θα εμπλέκει το όνομά μου.
 
Επίσης θα ζητήσω από τον κο Σιμιτζόγλου να καταθέσω συμπληρωματικά στοιχεία προς πλήρη αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου ώστε να λάμψει η αλήθεια.  Η συνάντησή μου με τον κο Μπέο έγινε στο γραφείο του Αισώπου.
 
Με τιμή  Γεώργιος Α. Δαλούκας»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης