«Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη», αναφέρει μία λαϊκή ρήση, η οποία ταιριάζει γάντι στον Ολυμπιακό.

Αυτό άφησε να εννοηθεί και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος τόνισε ότι μετά την εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Μέταλιστ, η ομάδα του Πειραιά στοχεύει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περιμέναμε ότι θα παίξουν δυνατά και πως θα έχουμε 2-3 ευκαιρίες και σε μια αυτές έπρεπε να σκοράρουμε. Ευτυχώς τα καταφέραμε», τόνισε αρχικά ο Βέλγος στράικερ, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε:

«Τώρα υπάρχει ένα δεύτερο 90λεπτο πολύ δύσκολο και θα πρέπει να προσέξουμε. Δεν μας ενδιέφερε η ισοπαλία, αλλά πάντα η νίκη, γιατί μας δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. Πρέπει να σκεφτούμε τώρα πως έχουμε επαναληπτικό και η Μέταλιστ είναι δύσκολη ομάδα. Εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί κι αυτό που θέλουμε είναι να πάμε όσο πιο μπροστά γίνεται. Και προφανώς από τη στιγμή που περάσουμε στην επόμενη φάση θα θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Ο στόχος μας είναι να γράψουμε καινούρια ιστορία στον Ολυμπιακό που δεν έχει πετύχει κανείς στο παρελθόν και μέχρι στιγμής τα πάμε αρκετά καλά και είμαστε σε καλό δρόμο για να τα καταφέρουμε. Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τον Άρη, να κερδίσουμε και μετά βλέπουμε και το ματς με την Μέταλιστ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης