Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Πλατανιάς και ο ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο αγώνα τους για το 2013.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στα Περιβόλια, για την 16η αγωνιστική της Super League, καθώς οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο γρήγορο τέρμα των γηπεδούχων (Αναστασάκος 4’) με το γκολ του Κοροβέση στο 20ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ουντόζι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο αγώνας

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα του Αναστασιάδη, καθώς προηγήθηκε στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια.

Σκόρερ των Χανιωτών ήταν ο Αναστασάκος, ο οποίος με κεφαλιά στο 4ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάλαϊζιτς, παραβίασε την εστία του Φεγκρούς, κάνοντας το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια η ομάδα του ΠΑΣ ισορρόπησε το ματς, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς, αφού στο 20ο λεπτό, ο Κοροβέσης με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού για το 1-1.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Κοροβέση (36΄) και Ίλιτς (38΄), ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 44΄ με τον Μαραγκουδάκη, αλλά η προσπάθειά του, σταμάτησε στον Φεγκρούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο και δη στο 50’, ο ΠΑΣ έφτασε μία ανάσα από το 1-2, όταν ο Κοροβέσης έκανε την μπαλιά στον Ίλιτς, ο οποίος σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Πλατανιάς προσπαθούσε να πιέσει και να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, ωστόσο η ομάδα των Ιωαννίνων με υποδειγματικές αντεπιθέσεις, ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες.

Στο 72΄ ο Βίλα, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα, σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ ήρθε στο 82΄, όταν ο Αναστασάκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 Κίτρινες:
Ουκάρ – Πάντος, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ιλιτς, Τσουκαλά

Κόκκινες: 93′ Ουντόζι (2η κίτρινη)

Πλατανιάς (Αναστασιάδης):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (53΄ Ναζλίδης), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (69΄ Μιρτσέτα), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (83΄ Μαρτσάκης), Ντόε

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος):
Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (87΄ Οικονόμου), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (67΄ Βίλα), Ίλιτς (81΄ Νικλητσιώτης)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης