Μητρόπουλος: «Απόφαση απολύτως πεπλανημένη»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013, 19:45
Μητρόπουλος: «Απόφαση απολύτως πεπλανημένη»
Απολύτως πεπλανημένη χαρακτηρίζει την εις βάρος του απόφαση του Δικαστηρίου (3 χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο 30.000 ευρώ) ο Θωμάς Μητρόπουλος.

Μάλιστα, ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ηλυσιακού προαναγγέλλει πως θα προσφύγει στο Ανώτερο Δικαστήριο (5μελές Εφετείο), επιδιώκοντας την «εξαφάνιση» της προκλητικής και άδικης απόφασης.

H δήλωση Mητρόπουλου: «Μένω έκπληκτος για την πρωτοφανή απόφαση εις βάρος μου. Χωρίς να αποδειχθεί έστω και η παραμικρή συμμετοχή μου σε υποθέσεις δωροδοκίας, οι δικαστές έκριναν –χωρίς βεβαίως να αιτιολογήσουν την απόφασή τους– ότι είμαι ένοχος!!! Και ερωτώ: Ποιον δωροδόκησα, πότε, πού, με πόσα χρήματα, και με ποιους παίκτες ή διαιτητές “άλλαξα” το αποτέλεσμα κάποιου αγώνα;
Εν κατακλείδι, θεωρώ την απόφαση αστήρικτη, έωλη από επιχειρήματα και –με διάθεση επιείκειας προς τους δικαστές που την εξέδωσαν– απολύτως πεπλανημένη. Αύριο κιόλας θα προσφύγω στο ανώτερο δικαστήριο (5μελές Εφετείο), επιδιώκοντας την «εξαφάνιση»της προκλητικής και άδικης απόφασης, και πιστεύω ότι θα δικαιωθώ, αφού το ανώτερο δικαστήριο έχει την υποχρέωση να κρίνει τους λόγους που επέβαλαν την πρωτόδικη απόφαση, και όπως προανέφερα οι λόγοι αυτοί δεν υπάρχουν και βεβαίως δεν είναι δυνατόν ως ανύπαρκτοι να καταγραφούν στην απόφασή τους. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, έστω και αν ορισμένα στελέχη της σφάλλουν».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013, 20:05