Στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στην Αυστρία μίλησε ο Φρανσουά Μοντέστο, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι είναι φαβορί για την  κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ήρθαμε εδώ για να γνωριστούμε καλά. Υπάρχουν καινούριοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι νέο και το τεχνικό επιτελείο. Αυτές τις έντεκα μέρες που θα είμαστε εδώ θέλει δουλειά το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και σίγουρα θα δουλέψουμε όλοι μαζί για έναν κοινό στόχο», τόνισε αρχικά ο Κορσικανός αμυντικός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους οπαδούς των Πειραιωτών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να συνεχίσουν να είναι κοντά μας και να μας δείχνουν την υποστήριξη αυτή που μας δείχνουν πάντα, ειδικά όπως αυτά τα χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα και το ζω αυτό. Για εμάς είναι πάντοτε πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τους οπαδούς μας. Να γεμίζουν και το γήπεδο, όπως έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Και σίγουρα είναι πάρα πολύ ευχάριστο να ταξιδεύεις στην Ευρώπη και να βλέπεις πάντα κόσμο του Ολυμπιακού, όπου και αν πας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης