Αποκτήθηκε ως μία καλή εναλλακτική, που θα μπορούσε να δώσει λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Φρανσουά Μοντεστό, περί ου ο λόγος, όχι μόνο δικαίωσε τους Πειραιώτες, που τον ενέταξαν στο δυναμικό τους, αλλά αποδείχθηκε πολύτιμό εργαλείο στα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε, καλύπτοντας με μεγάλη επιτυχία και το κενό που είχε δημιουργηθεί (ελέω των τραυματισμών του Ντούντου και Ουρτάδο) στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος αμυντικός, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του έκανε έναν απολογισμό της φετινής πρώτης χρονιάς του στο λιμάνι, εξήρε τους φίλους της ομάδας του Πειραιά, χαρακτηρίζοντάς τους μοναδικούς, ενώ παρομοίασε τους «ερυθρόλευκους» με την Μαρσέιγ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν σημαντικό για μας που πήραμε τον τίτλο διότι αυτή ήταν μία σεζόν ανασυγκρότησης. Ένας νέος πρόεδρος αγόρασε τον σύλλογο τον περασμένο Ιούνιο, ήρθαν στην ομάδα δεκατέσσερις νέοι παίκτες συν ο προπονητής. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από έξι χρόνια στη Μονακό, δεν είναι ποτέ εύκολο να φύγεις από ένα μέρος. Αλλά όλα πήγαν καλά. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω ένα νέο πρωτάθλημα, μια όμορφη πόλη, έναν μεγάλο σύλλογο που έδωσε την ευκαιρία να κερδίσω τον πρώτο μου τίτλο και να αγωνιστώ την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Συνήθως έπαιζα παντού. Στόπερ, δεξί μπακ, αλλά κυρίως αμυντικός μέσος. Έπαιξα 25-30 ματς. Σε όσα δεν αγωνίστηκα ήταν εξαιτίας τιμωρίας ή τραυματισμού.

Έχουμε ένθερμους οπαδούς. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Είναι ένα επιπλέον όπλο για τον σύλλογο. Στην έδρα μας η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Πρόκειται για ένα μοναδικό κοινό. Είχα την ευκαιρία να τους δω στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν είχαμε παίξει με τη Μονακό τη σεζόν 2004/05. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πει κανείς πως είναι η Μαρσέιγ της Ελλάδας».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης