Για αδικία έκανε λόγο ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών Γιώργος Μορφέσης, κατά την επιστροφή της ομάδας από το προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης χωρίς την πρόκριση.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Αυτή η ομάδα έχει γράψει ιστορία. Το προολυμπιακό δεν τελειώνει με τον τρόπο που θέλαμε, αλλά ξέραμε ότι είναι άδικο το σύστημα πρόκρισης και πρέπει η παγκόσμια πρωταθλήτρια να δίνει αγώνα πρόκρισης. Πέσαμε πάνω στην Ισπανία, μια νέα ομάδα με όρεξη. Αγωνιστικά δεν πήγαμε καλά, μας μένει η στεναχώρια, αλλά ο αθλητισμός έχει χαρές και λύπες. Αυτά όμως δεν ξεγράφουν την επιτυχία και τα 4 μετάλλια αυτής της ομάδας» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής και έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια. «Έχει κλείσει ο ολυμπιακός κύκλος, αλλά πρέπει να δούμε τον σχεδιασμό, για να παραμείνει αυτή η εθνική ομάδα σε υψηλό επίπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντώντας στο τι είπε ο γγΑ, Πάνος Μπιτσαξής, στις αθλήτριες, καθώς βρέθηκε στο αεροδρόμιο για την υποδοχή τους, ο κ. Μορφέσης δήλωσε: «Μας ευχαρίστησε για όσα προσφέραμε και είπε ότι και τα άσχημα μέσα στο παιχνίδι είναι. Σχετικά με τα πριμ τόνισε πως έχουν δρομολογηθεί και δεν θα χαθούν, αλλά απέδωσε τις καθυστερήσεις στη γραφειοκρατία».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης