Ο Ντέιβιντ Λόγκαν δήλωσε ότι αυτό που του αρέσει στο γήπεδο είναι να σκοράρει και να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του. Ο νατουραλιζέ Πολωνός γκαρντ με δηλώσεις του στο «Eθνοσπόρ» επεσήμανε:

«Η αλήθεια είναι ότι έγιναν πολλές διαπραγματεύσεις, μέχρι να κερδίσω την ελευθερία μου από την Κάχα Λαμποράλ. Ευτυχώς, όλα κύλησαν όπως τα ήθελα. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό και χαίρομαι που τελικά έγινε η μετεγγραφή, έστω και την τελευταία στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το στιλ του παιχνιδιού του, τόνισε: «Μου αρέσει πολύ να σκοράρω και ελπίζω να βοηθήσω πολύ με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μου να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Επίσης, χρησιμοποιώ πολύ την ταχύτητά μου. Θέλω ανοικτό γήπεδο, αφού αυτό είναι στο στιλ παιχνιδιού μου. Όμως, θέλω να βοηθήσω και στη δημιουργία, πασάροντας στους ελεύθερους παίκτες».

Για τον Ομπράντοβιτς, είπε: «Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο κόουτς είναι ότι αισθάνεται χαρούμενος που με έχει στην ομάδα του. Αυτό με γέμισε με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σίγουρα έχω να μάθω πολλά από τον προπονητή μου, που είναι ο καλύτερος της Ευρώπης».

Τέλος, σχολίασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι καταπληκτικό να βρίσκομαι στην ίδια ομάδα μαζί του. Είναι τόσο καλός αμυντικός, που με βοηθάει κι εμένα να βελτιώσω την άμυνά μου. Άλλωστε, το κλέψιμο ισοδυναμεί με εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό κι εκείνος γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του. Και όπως είπα και πριν, είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω. Ευτυχώς που θα έχω τον Διαμαντίδη συμπαίκτη και όχι αντίπαλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης