Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Ίντερ, η οποία το Σάββατο γνώρισε από την Κατάνια την τέταρτη ήττα της (2-1) στα πρώτα έξι παιχνίδια του Καμπιονάτο.

Η αγωνιστική παρακμή των «νερατζούρι» δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε ότι έχει δυσαρεστηθεί από την τραγική πορεία της πρώην ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μου αρέσουν τα αποτελέσματα, στηρίζω πάντα την πρώην ομάδα μου, τους πρώην παίκτες μου, τον πρώην πρόεδρό μου» είπε στην Gazzetta Dello Sport ο Special One, ο οποίος το 2010 οδήγησε τους «νερατζούρι» στο τρεμπλ και πρόσθεσε:

«Παραμένω αισιόδοξος, μπορεί να έχουν ένα, δύο, τρία, τέσσερα ή πέντε άσχημα αποτελέσματα, όμως συνεχίζω να πιστεύω ότι θα επιστρέψουν από το επόμενο παιχνίδι».

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε τα σενάρια, που ήθελαν τον Μάρκο Μπράνκα να αποχωρεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ίντερ για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μεγάλος επαγγελματίας, αλλά δεν θα έρθει. Είμαστε ευχαριστημένοι έτσι, υπάρχει κόσμος στη Ρεάλ που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τα δικά του, όχι ίδια αλλά παρόμοια.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε και αυτή τη στιγμή ο Μπράνκα είναι στην Ίντερ και θα παραμείνει στην Ίντερ, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στη Ρεάλ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης