Με αυτόν στον πάγκο της η Ίντερ σήκωσε το «άγιο δισκοπότηρο» του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια, ενώ πρωταγωνίστησε στο Καμπιονάτο, κατακτώντας τέσσερα τρόπαια (δύο πρωταθλήματα, ένα κύπελλό κι ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας) σε διάστημα δύο ετών.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Ζοζε Μουρίνιο. Τον «Special One», ο οποίος μπορεί να άφησε τους «νερατζούρι» για τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν ένα χρόνο, ωστόσο οι οπαδοί των Μιλανέζων δεν έχουν πάψει να τον λατρεύουν σαν… Θεό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως γνωστόν, μετά τη αποχώρησή του από τον πάγκο της Ίντερ, κανένας τεχνικός δεν κατάφερε να… στεριώσει στον πάγκο της. Τελευταίο θύμα της ηλεκτρικής καρέκλας της Ίντερ έγινε ο Γκασπερίνι, ο οποίος, είδε την πόρτα της εξόδου και αντικαταστάθηκε από τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Μαδρίτη μίλησε για την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού από την Ίντερ, ενώ δήλωσε πιστός οπαδός των «νερατζούρι».

 «Είμαι οπαδός της Ιντερ, όχι ψευτο-οπαδός! Δεν έχω καμία δουλειά  και κανένα λόγο με το θέμα των προπονητών της ομάδας . Θέλω πάντα να νικά η ομάδα χωρίς να με ενδιαφέρει ποιος είναι ο προπονητής της. Χαίρομαι όταν νικά ως γνήσιος οπαδός της. Για τον Ρανιέρι ελπίζω να είναι τόσο ευτυχισμένος στην ομάδα όπως ήμουν εγώ» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο «Special One» έσπευσε να διευκρινίσει ότι «αυτή τη στιγμή, για μένα προέχει  η Ρεάλ. Είναι πάνω από όλα».

Όσο για το γεγονός ότι η Ιντερ από τότε που έφυγε ο ίδιος, έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές, δήλωσε με στόμφο: «Είναι επειδή εγώ ήμουν κακός και κανείς δεν με έχει νοσταλγήσει!» 

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης