Η κατάκτηση του Κόπα Ντελ Ρέι με τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως… γλύκανε τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο «Special One», από εκεί που με δηλώσεις του άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον πάγκο της «βασίλισσας» στο τέλος της χρονιάς, μιλώντας σήμερα στους εκπροσώπους του ισπανικού Τύπου τόνισε ότι θα είναι τεχνικός των «μερένεχες» και την ερχόμενη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε τέλος στα σενάρια και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πιθανή επιστροφή του στην Αγγλία ή την Ιταλία.

«Είμαι ευτυχισμένος διότι η δουλειά μας αποζημιώνεται. Επίσης βλέπω ότι οι οι άνθρωποι που συνεργάζομαι θέλουν να έχουν την ίδια κατεύθυνση με τη δική μου. Συνήθως είμαι ήρεμος και πάντα φιλόδοξος.

Δεν είμαστε εδώ μόνο για ένα χρόνο, αλλά για πολύ περισσότερο. Κάθε μέρα που περνάει νιώθω όλο και καλύτερα που εργάζομαι σε αυτό το σύλλογο. Τα νέα που προέρχονται από την Ιταλία δεν έχουν καμία ισχύ. Θα είμαστε εδώ πριν ξεκινήσει η προετοιμασία με στόχο να συνεχίσουμε τη δουλειά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ομάδες μου συνήθως είναι πιο δυνατές τη δεύτερη χρονιά και υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για να γίνει αυτό πραγματικότητα και στη Ρεάλ. Είμαι βέβαιος ότι η Ρεάλ θα είναι πολύ πιο δυνατή την επόμενη σεζόν», τόνισε ο Μουρίνιο στους δημοσιογράφους.

Παράλληλα διευκρίνισε ότι ο τραυματίας Κεντίρα δεν θα είναι παρών στα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας (με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ):

«Δεν μπορούμε να πούμε σε καμία περίπτωση ότι θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης