Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε με σημερινές δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν θα βάλει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του Μάριο Γκέτσε, καθώς όπως επεσήμανε, οι Βαυαροί δεν το έχουν πράξει αυτό με κανένα παίκτη τους.

«Έγινε μια προσπάθεια να το διαπραγματευθούμε στο συμβόλαιο, αλλά απορρίφθηκε από εμάς» τόνισε χαρακτηριστικά ο «Κάλε» για τη συμφωνία με τον νεαρό ταλαντούχο άσο, ο οποίος θα ενταχθεί το καλοκαίρι στο δυναμικό της Μπάγερν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκέτσε αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ για το καλοκαίρι, έναντι του ποσού των 37 εκατ. ευρώ, που είχαν ορίσει οι Βεστφαλοί ως ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο νεαρός άσος, σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντα, πιθανόν να ακολουθούσε και ο συμπαίκτης του στους «κιτρινόμαυρους», Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Κληθείς να μιλήσει ο Ρουμενίνγκε για τη φημολογία γύρω από το ενδεχόμενο απόκτησης του Πολωνού επιθετικού τόνισε ότι η Μπάγερν έχει ήδη εκδώσει διάψευση και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να πούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκέτσε θα απουσιάσει πιθανότατα από τον σαββατιάτικο αγώνα με την Μπάγερν, καθώς τραυματίστηκε στον μηρό και αντικαταστάθηκε στο 14ο λεπτό της χθεσινοβραδυνής ήττας 2-0 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, στον δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Yπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Κλοπ, παρά την ήττα προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, χάρη στη νίκη της 4-1 στο πρώτο παιχνίδι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης