Ένα από τα πολυτιμότερα αγωνιστικά της βαρόμετρα «έδεσε» η Μπάγερν, ανανεώνοντας ως το 2027 το συμβόλαιο του Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός επέκτεινε κατά τέσσερα χρόνια τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς, στους οποίους εντάχθηκε το 2015, αρχικά ως δανεικός από τη Γιουβέντους και από το 2017 με «κανονική» μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη φανέλα του γερμανικού συλλόγου ο διεθνής εξτρέμ έχει κατακτήσει έξι τίτλους στην Bundesliga, τρία Κύπελλα και πέντε Σούπερ Καπ Γερμανίας, ενώ το 2020 χάρισε στην ομάδα του Μονάχου το Champions League, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ στον τελικό της Λισαβόνας με την Παρί Σεν Ζερμέν. Αργότερα την ίδια χρόνια κατέκτησε επίσης το Σούπερ Καπ Ευρώπης και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν τόνισε: «Τα καλύτερα χρόνια μου ως ποδοσφαιριστής είναι μπροστά μου και είμαι χαρούμενος που θα τα περάσω στη Μπάγερν». «Είμαι σε αυτόν τον σύλλογο από το 2015 και τον αισθάνομαι σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι να κατακτήσω ξανά το Champions League, και αυτή τη φορά μαζί με τους φιλάθλους μας» υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι σύλλογοι σε όλο τον κόσμο ψάχνουν παίκτες με τις ικανότητες του Κίνγκσλεϊ Κομάν. Αυτή η επέκταση συμβολαίου είναι ακόμη ένα παράδειγμα για το πόσο ελκυστικός είναι ο σύλλογός μας στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Κίνγκσλεϊ ταυτίζεται απόλυτα με την Μπάγερν και έχει βρει εδώ το αθλητικό σπίτι του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Κίνγκσλεϊ δεσμεύτηκε μακροχρόνια μαζί μας. Για τέτοιους παίκτες έρχεται ο κόσμος στα γήπεδα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των πρωταθλητών Γερμανίας, Ολιβερ Καν.

Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Κίνγκσλεϊ Κομάν υπέγραψε μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Μπάγερν. Εντάχθηκε στην Μπάγερν το 2015 ως ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά ταλέντα στην Ευρώπη και στα 6,5 χρόνια που είναι μαζί μας εξελίχθηκε σε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης. Με το τέρμα του στον τελικό του Champions League το 2020, έγραψε ήδη ιστορία και τώρα έχει μεγάλη ευκαιρία να διαμορφώσει μία εποχή. Ο “Κινγκ” έχει τη μέγιστη σημασία για το μέλλον της ομάδας μας. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων τα επόμενα χρόνια και με τις επεκτάσεις του Κίνγκσλεϊ, του Γιόσουα Κίμιχ και τον Λεόν Γκορέτσκα έχουμε θέσει γερά θεμέλια».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης