Κάτοικος «Αλιάνζ Αρένα» θα συνεχίσει να δηλώνει ο Άριαν Ρόμπεν, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε ένα διετές συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου.

Μολονότι από τις αρχές της εβδομάδας είχε αναπτυχθεί φημολογία που έκανε λόγο για εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση, οι Βαυαροί ανακοίνωσαν σήμερα την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ολλανδό διεθνή, ο οποίος θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του γερμανικού συλλόγου έως το καλοκαίρι του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μπάγερν αποτελεί την οικογένειά μου»

«Πάντα έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος στο Μόναχο με την Μπάγερν. Για το λόγο αυτό, ενθουσιάστηκα στην ιδέα να ανανεώσω από τώρα το συμβόλαιό μου με τον γερμανικό σύλλογο. Η Μπάγερν αποτελεί την οικογένειά μου. Δύο από τα τρία παιδιά μου γεννήθηκαν στο Μόναχο και η οικογένειά μου αισθάνεται άνετα στην πόλη.

Η ανανέωση της συνεργασίας με την Μπάγερν αποτελεί την καλύτερη απόφαση. Διαθέτουμε μια σπουδαία ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσω πολλές ακόμη σημαντικές αθλητικές στιγμές στην καριέρα μου τα προσεχή χρόνια», ήταν η δήλωση του Ρόμπεν στην επίσημη ιστοσελίδα του βαυαρικού συλλόγου, μόλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης