Η άσχημη αντίδραση (σ.σ: κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του) του Ίσμαελ  Μπλάνκο, κατά την αντικατάστασή του από τον Βασίλη Πλιάτσικα στο 88ο λεπτό του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου, μεταξύ ΑΕΚ και Πανσερραϊκού, επισκίασε τη νίκη της Ένωσης και ενόχλησε, όπως ήταν φυσικό και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ήταν έξαλλος με τη συμπεριφορά του Αργεντινού στράικερ της ομάδας του και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Μπρος, αναφερόμενος στο εξής περιστατικό, τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ κλώτσησα το μπουκάλι για μία ενέργεια του Πλιάτσικα. Αυτό που έκανε ο Μπλάνκο είναι κάτι άλλο. Πρέπει να αφήνει τον εκνευρισμό στο σπίτι του. Να πάει σπίτι του να τα κάνει αυτά, στη μάνα του και τον πατέρα του (σ.σ προφανώς δε γνώριζε πως ο πατέρας του Μπλάνκο απεβίωσε πέρυσι). Όχι σε μένα. Εγώ έχω καλή συμπεριφορά απέναντι σε όλους και δεν ανέχομαι από κανέναν παίκτη τέτοια συμπεριφορά».

Όσον αφορά στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό είπε: «Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ καλό, σχεδόν από όλους τους παίκτες είμαι ικανοποιημένος. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μπορεί να έφταιξε το βαρύ τερέν και η κούραση. Έχουμε ένα καλό σκορ και αν είχε πετύχει ο Εντίνιο το γκολ στο τέλος, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα», ενώ για την παρουσία των Καφέ και Χουανφράν μετά από μακρά απουσία, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι από φυσική κατάσταση», ενώ για το αν θα μιλήσει για κάποια δημοσιεύματα που τον έχουν δυσαρεστήσει και τις επαφές του με τη διοίκηση είπε: «Είχα πει ότι θα μιλήσω μετά την Τετάρτη, δε θα μιλήσω όμως μετά από ένα παιχνίδι».

Μπρος: Δύσκολος ο επαναληπτικός 

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Ούγκο Μπρος, δήλωσε: «Αρχίσαμε καλά στα πρώτα 20 λεπτά. Η ΑΕΚ αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, όμως στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους οπισθοχωρήσαμε, πιθανότατα για να διασφαλίσουμε το 1-1. Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης και της πίεσης ήταν να δεχτούμε δύο γκολ. Από πλευράς τακτικής ήμασταν πολύ κακοί. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη οργάνωση, αλλά δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ούτε όμως η ΑΕΚ. Γνωρίζουμε πως ο επαναληπτικός είναι δύσκολος, αλλά όλα μπορούν να συμβούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης