Ο Μάρκους Μπανκς ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη δύσκολη νίκη (80-72) επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας με το.. σπαθί του το χειροκρότημα των φίλων του «τριφυλλιού».

Ο Αμερικανός άσος μετά το τέλος του ματς με τους πρωταθλητές Σλοβενίας μεταξύ άλλων εξέφρασε τη χαρά του που αγωνίζεται στους «πράσινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθανόμουν πιο άνετα σήμερα και κατάφερα να παίξω πιο καλά. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσα έχουμε κάνει ως ομάδα στις προπονήσεις. Να τα κάνουμε και στο παρκέ σήμερα και τελικά φτάσαμε στη νίκη» ανέφερε αρχικά ο Μπανκς που στη συνέχεια στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ:

«Είναι πράγματα που τα δουλεύουμε στην προπόνηση. Παίρνω και εγώ πολλές φορές την ευθύνη, γιατί δεν καλύπτω σωστά τους αντίπαλους γκαρντ και τους επιτρέπω να παίρνουν κάποια ριμπάουντ. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και είναι κάτι που μας το ζητάει και ο προπονητής μας».

Καταλήγοντας ο άσος του «τριφυλλιού» τόνισε ότι «…είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ για να παίξω. Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες για την υποστήριξή τους και για την πίστη τους προς το πρόσωπό μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης