Τι κι αν βρίσκεται συνεχώς κάτω από την «σκιά» του Βίκτορ Βαλντές, καθώς αποτελεί αναπληρωματικός του Ισπανού γκολκίπερ στην Μπαρτσελόνα;

Ο Χοσέ Πίντο, περί ου ο λόγος, με δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, τόνισε ότι αν οι «μπλαουγκράνα» επιθυμούν θα παραμείνει στην ομάδα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τα… γάντια του βασικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ψύχραιμος και έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είμαι η δεύτερη επιλογή του προπονητή. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει κάθε χρόνο από τότε που ήρθα στον σύλλογο. Ακόμη κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα μπορώ. Η οικογένεια μου και εγώ περνάμε πολύ καλά στη Μπαρτσελόνα και έτσι αν η ομάδα κρίνει ότι θέλει να με κρατήσει, θα μείνω», σημείωσε αρχικά ο Ισπανός πορτιέρο, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε: 

«Θα ήταν λάθος μου να πω ότι είμαι η νούμερο ένα επιλογή του Βιλανόβα για το Κύπελλο. Με έχει εμπιστευτεί μέχρι τώρα αλλά εξαρτάται από εκείνον το αν θα παίζω. Εκείνος γνωρίζει ποιος είναι κατάλληλος. Ο Βαλντές ήταν βασικός τερματοφύλακας και στο Κύπελλο και πρέπει να διεκδικώ συνέχεια την θέση μου στην ομάδα, όπως και όλοι οι παίκτες». 

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης