Άλλη μια παράσταση υψηλού επιπέδου προσέφερε στους οπαδούς της και όχι μόνο η Μπαρτσελόνα, η οποία συνέτριψε στο υποτιθέμενο ντέρμπι της αγωνιστικής την Ατλέτικο Μαδρίτης με 5 – 0. Χατ τρικ ο ασύλληπτος Λίο Μέσι, που φιγουράρει πλέον πρώτος στη λίστα των σκόρερ με οκτώ γκολ.

Συνήθως έτσι συμβαίνει με τους «μπλαουγκράνα», όταν της τύχει η «στραβή», την πληρώνει ο επόμενος. Στην σημερινή περίπτωση η επόμενη (σ.σ. 2 – 2 μεσοβδόμαδα με τη Βαλένθια),είχε την ατυχία να είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία οι Καταλανοί φιλοδώρησαν με πέντε γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ατλέτικο έδειξε να ξεκινά δυνατά το ματς, είχε και δοκάρι στο 4’ με τον Ρέγιες, όμως ο Νταβίντ Βίγια με ωραία προσπάθεια μέσα στην περιοχή ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’. Στο 15’ ο Μιράντα με αυτογκόλ σημείωσε το 2 -0 εις βάρος της ομάδας του και ο Μέσι πάγωσε οριστικά το Βιθέντε Καλντερόν πετυχαίνοντας το πρώτο προσωπικό του γκόλ και τρίτο της ομάδας του στο 26’με φανταστική ενέργεια μέσα στην περιοχή.

Παρόμοια ήταν η κατάληξη μιας φάσης στο 78’, με τον Αργεντινό μάγο να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του και να γράφει το 4 – 0. Το τελικό 5 – 0 έγραψε και πάλι ο εκστασιασμένος Αργεντινός, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Πικέ έξω από την περιοχή των Μαδριλένων, κλείνοντας την ταπεινωτική παράσταση εις βάρος της Ατλέτικο, μέσα στο «σπίτι» της.

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης