Για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, για την αναμέτρηση με την Εφές Ανατολού, για την 2η αγωνιστική της Euroleague, μίλησε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων Γιώργος Μπαρτζώκας, o οποίος δεν μπορούσε να ξεχάσει την προ πενταμήνου (13/5) κατάκτηση της κούπας στην Πόλη!

Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να διατηρήσουν την συγκέντρωσή του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και να δώσουν προσεχή σε τομείς όπως τα λάθη, τα κλεψίματα, αλλά και τα ποσοστά από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα παίξει καλά στην Κωνσταντινούπολη και θα πάρει τη νίκη.

«Παίζουμε σε μία πόλη που συνδέει τον Ολυμπιακό με μια τεραστία επιτυχία. H Εφές έχει κάποιους καινούριους παίκτες, αλλά όχι πολλούς. Οι Τζόρνταν Φάρμαρ, Τζαμόν Λούκας και Σεμίχ Ερντέν είναι σημαντικές προσθήκες. Στην πρώτη αγωνιστική της Euroleague έκανε ένα μέτριο παιχνίδι κόντρα στη Αρμάνι Μιλάνο που ήταν σε εξαιρετική μέρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και να προσέξουμε τα λάθη, τα κλεψίματα και τα ποσοστά στις βολές να είναι υπέρ μας», είπε ο προπονητής των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Σίγουρα η ομάδα φέτος έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά την περσινή επιτυχία. Ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει παντού σαν φαβορί, αλλά όλοι θέλουν να τον νικήσουν και έχουν έξτρα κίνητρο. Μόνο αυτό το ματς μας απασχολεί. Θεωρώ πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση και γιατί όχι θα κερδίσουμε. Είναι παράξενο ματς και πρέπει να τα περιμένεις όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να εστιάσουν στο αμυντικό τομέα: «Είναι ένα ξεχωριστό ματς στο οποίο θέλουμε να πάρουμε το διπλό. Η Αναντολού Εφές είναι μια ομάδα που έχει βλέψεις για ψηλά και υψηλό μπάτζετ. Έχει και καλές μονάδες, αλλά είναι καλοί και ως σύνολο. Έχει 2-3 ΝΒΑers που κάνουν όλο το παιχνίδι γι’ αυτούς, πρέπει να τους σταματήσουμε. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα για να τα καταφέρουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης