Η λέξη έπαρση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του, όντας πάντα προσγειωμένος, παρά το γεγονός ότι είναι ο «αρχιτέκτονας» της φετινής ονειρικής πορείας του Αμαρουσίου.

Όπως φυσικά καταλάβατε, ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Παρτιζάν, ζήτησε από τους πάικτες του να μην παρασυρθούν από τις δύο σπουδαίες νίκες επί των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς έχουμε να διαχειριστούμε μία ξεχωριστή κατάσταση» είπε ο τεχνικός του Αμαρουσίου και εξήγησε: «Νικήσαμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό μέσα σε τρεις ημέρες και προτεραιότητά μας αποτελεί να ελέγξουμε τα αισθήματά μας και τον ενθουσιασμό μας. Συνηθίζαμε να είμαστε ταπεινοί και τώρα πρέπει να παραμείνουμε έτσι» τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας των Βόρειων προαστίων και συνέχισε: «Η Παρτιζάν είναι μία ομάδα με παράδοση, ποιότητα και μπασκετικό στιλ που μου αρέσει πολύ. Παίζουν πάντα το δικό τους παιχνίδι, όποιους παίκτες κι αν διαθέτουν, κι αυτό αποτελεί επίτευγμα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στον κόουτς Βουγιόσεβιτς και είμαι χαρούμενος που τον “φιλοξενώ”. Από τη στιγμή που η Παρτιζάν έχει ήδη νικήσει τον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα, διατηρεί υψηλές πιθανότητες για την πρόκριση στα προημιτελικά. Εμείς είμαστε σε καλή φόρμα, αλλά αυτός ο ενθουσιασμός δεν επηρεάζει το μυαλό μας και την προσέγγισή μας στους αγώνες. Μία ακόμη φορά, η προτεραιότητά μας είναι να παίξουμε καλά στην άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να αποφύγουμε λάθη, για να αποτρέψουμε εύκολα καλάθια του αντιπάλου.»

Από την πλευρά του, ο Τζαμόν Λούκας δήλωσε: «Περιμένουμε πως θα γίνει ένας μεγάλος αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που αποτελούν έκπληξη, αποδεικνύοντας πως δεν είναι αουτσάιντερ, όπως τις θεωρούσαν μετά την κλήρωση. Εν συγκρίσει με τον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα, η Παρτιζάν και το Μαρούσι υστερούν σε μεγάλα ονόματα, αλλά στηριζόμαστε και οι δύο στην ομαδική δουλειά. Τους σεβόμαστε, αλλά εμπιστευόμαστε και τους εαυτούς μας. Είμαστε αισιόδοξοι για τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης