Ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας του μέσα στο ΟΑΚΑ ήταν Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τον αγώνα και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια.

Ο τεχνικός της Λοκομοτίβ Κουμπάν χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ως «μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία κατά μεγάλο ποσοστό μας εξασφαλίζει την πρόκριση. Ήταν ο πρώτος στόχος μας. Δεν είναι ποτέ εύκολο να κερδίζεις στο ΟΑΚΑ. Ήμασταν σταθερά μπροστά στο σκορ και κάναμε αυτά που έπρεπε για να κερδίσουμε εδώ.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κλειδί της νίκης ήταν η αφύπνιση του Ντιλέινι: «Μας πίεσε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο δεκάλεπτο και κάναμε οκτώ λάθη εξαιτίας της άμυνάς του. Στο τρίτο δεκάλεπτο βασιστήκαμε στον Ντιλέινι που ήταν καταπληκτικός καθώς μας έδωσε στην ουσία τη νίκη. Ήταν καταπληκτικό για έναν φίλαθλο να βλέπει έναν παίκτη να βάζει 20 πόντους σε επτά λεπτά.»

Για το που μπορεί να φτάσει η Λοκομοτίβ είπε: «Μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα σαν ομάδα, αλλά πάντα υπάρχουν θέματα που χρειάζονται βελτίωση. Στη Βαρκελώνη πήγαμε σαν αήττητοι και παίξαμε ντέρμπι πρωτοπόρων. Το γεγονός ότι χάσαμε στη μία φάση έδειξε ότι είμαστε σε καλό δρόμο κι επιβεβαιώθηκε σήμερα εδώ. Πολλές φορές μία απόφαση και η τύχη παίζουν ρόλο. Όλοι πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι με τα αποτελέσματα. Δεν είναι καταστροφή μία ήττα ή μία νίκη αιτία πανηγυρισμού.»

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟ: Ήττα στο ΟΑΚΑ από την Κουμπάν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης