Διπλό μετεγγραφικο χτύπημα πραγματοποίησε την Παρασκευή η ομάδα μπάσκετ του Ηλυσιακού, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλοΐσιους Αναγκόνιε και Μάικλ Κρίπι.

Ο πρώτος (31χρ., 2.03μ.) είναι απόφοιτος του Μίσιγκαν Στέιτ και μπορεί να καλύψει τις θέσεις «4» και «5», ενώ ο δεύτερος (27χρ., 19,1μ.) αγωνίζεται την περιφέρεια και στις θέσεις «1» και «2». Αμφότεροι θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Ζευγώλη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «H KAE Hλυσιακός συνεχίζοντας την προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ, ανακοινώνει την απόκτηση του Αλοΐσιους Αναγκόνιε και του Μάικλ Κρίπι. Ο Αναγκόνιε έχει γεννηθεί στις 10 Φεβρουαρίου του 1981 και με ύψος 2.03 μ. καλύπτει τις θέσεις “4” και “5”. Πρόκειται για παίκτη εγνωσμένης αξίας, απόφοιτο του Μίσιγκαν Στέιτ, που έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε ομάδες της Ευρωλίγκα, μεταξύ των οποίων η Ολίμπια Λουμπλιάνας και η Μπανταλόνα, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας.

Ο Κρίπι είναι γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1986, έχει ύψος 1.91 μ. και μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις “1”και “2”. Έχει βρετανικό διαβατήριο και διακρίνεται για τις αμυντικές του ικανότητες. Και οι δύο αθλητές, θα ενισχύσουν την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου (5/1, 6 μμ) με τον Ίκαρο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης