Την ευκαιρία να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ο 35χρονος Έλληνας γκαρντ, που παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από την Μακάμπι Τελ Αβίβ θα δοκιμαστεί το επόμενο διάστημα από τον Έτορε Μεσίνα, κι αν είναι σε κατάσταση που μπορεί να βοηθήσει, θα υπογράψει συμβόλαιο με την «ομάδα του στρατού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύουμε πως ακόμα και με τις εννιά νίκες που κάναμε σε δέκα ματς στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας, η ομάδα μας έχει περιθώρια βελτίωσης.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού φόρεσε τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ από το 2002 μέχρι το 2008, όταν και αποχώρησε για να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.

Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέκτησε 2 τίτλους Ευρωλίγκας (2005-06 και 2007-08), 6 πρωταθλήματα Ρωσίας (2003-2008) και 3 Κύπελλα Ρωσίας (2005-2007).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρώ πως ο Παπαλουκάς έχει τις ηγετικές ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ακόμα και με μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο παρκέ. Συμφωνήσαμε να δουλέψουμε μαζί για μερικές μέρες για να δούμε αν μιλάμε “την ίδια γλώσσα” και να δούμε σε τι κατάσταση είναι.

Εάν όλα πάνε καλά -που το ελπίζω- θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βρούμε μία θέση στον Τεό», δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ετόρε Μεσίνα.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης