Την προεπιλογή της Εθνικής Ρωσίας, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας (2-8/7), γνωστοποίησε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Το όνομα του Αντρέι Κιριλένκο ξεχωρίζει μεταξύ των 16 παικτών που κλήθηκαν και θα παλέψουν για μία θέση στην αποστολή, η οποία θα αγωνιστεί στα παρκέ της Βενεζουέλας για την πρόκρισή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη (οι πρώτες τρεις ομάδες του προολυμπιακού παίρνουν το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου). Δομινικανή Δημοκρατία και Κορέα θα είναι οι πρώτοι αντίπαλοι της Ρωσίας στον Γ΄ όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη λίστα του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού της Εθνικής Ρωσίας συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Τιμοφέι Μοζγκόφ, ο οποίος αγωνίζεται στους Ντένβερ Νάγκετς.

Αναλυτικά η προεπιλογή: Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βοροντσέβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κάουν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σβεντ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πονκράσοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βορόνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μόνια (Κίμκι), Φριντζόν (Κίμκι), Κχβοστόφ (Κίμκι), Μοζγκόφ (Ντένβερ Νάγκετς), Μπίκοφ (Λοκομοτίβ Κούμπαν), Γκριγκόριεφ (Λοκομοτίβ Κούμπαν), Γιακοβένκο (Ούνιξ Καζάν), Καράσεφ (Τρίουμφ), Αντόνοφ (Νίζνι Νόβγκοροντ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης