Στον Ίκαρο Καλλιθέας ανήκει κι επίσημα πλέον ο Άλεξ Στέβοβιτς, καθώς υπέγραψε την Τρίτη συμβόλαιο με την ομάδα μπάσκετ της Α1 μέχρι το 2014.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη μετεγγραφή του στο συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη ο πρώην παίκτης του Ερμή Λαγκαδά και της Α.Ε.Κ. Άργους ανέφερε:«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Είμαι ήδη δύο χρόνια στην Ελλάδα, έχω αρχίσει να μιλάω την γλώσσα και νιώθω πολύ άνετα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιο σημαντικό βέβαιο είναι πως θα αγωνισθώ σε μία τόσο καλή ομάδα όπως ο Ίκαρος Καλλιθέας και θα έχω την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητες μου στην Α1. Ευχαριστώ τον κόουτς για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φανώ αντάξιος».

Απ’ την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδος, Σταύρος Ελληνιάδης, δήλωσε: «Ο Άλεξ εφαρμόζει με συνέπεια αυτά που του έχει ζητήσει ο κόουτς Πρίφτης στο παρκέ και κρίναμε ότι μπορεί να κάνει με επιτυχία την μετάβαση απ’ την Α2 κατηγορία, στην οποία αγωνίσθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια, στην Α1.

Δουλεύει πολύ σκληρά, κάτι που συμβαίνει με όλα τα παιδιά στην ομάδα, όπως επιβάλλεται αυτή την περίοδο, που είναι πολύ σημαντική για το χτίσιμο κάθε ομάδος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης