Ο Άγγελος Τσάμης του Κολοσσού Ρόδου αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 20ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Ο γκαρντ των Ροδιτών σημείωσε 18 πόντους οδηγώντας την ομάδα του σε εντός έδρας νίκη, 64-57, επί της ΑΕΚ, πρώτης, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες για τον Κολοσσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την απόδοσή του αυτή συγκέντρωσε 29 βαθμού στο σύστημα αξιολόγησης, καθώς είχε 6/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/5 βολές, 7 ριμπάουντ (4 αμυντικά, 3 επιθετικά), 4 ασίστ και 2 κλεψίματα, σε 28.53” συμμετοχής.

Ο Άγγελος Τσάμης δήλωσε σήμερα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, γιατί προερχόμασταν από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Ο τίτλος του MVP ανήκει σε όλη την ομάδα. Τον οφείλω στους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με βοήθησαν να σκοράρω. Βρισκόμουν σε καλή μέρα και πήρα βοήθειες. Για αυτό και τον αφιερώνω σε όλη την παρέα, τους προπονητές, τη διοίκηση και τον κόσμο της Ρόδου. Ο πιο σημαντικός παράγοντας του ματς, αυτός που μας έδωσε την επιτυχία, ήταν η πολύ καλή άμυνα. Δεχθήκαμε μόνο 57 πόντους και αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά πως όταν είσαι καλός στην άμυνα, κερδίζεις. Η νίκη ήταν κυρίως ψυχολογίας. Πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα είμαστε πιο καλοί. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να μπούμε στα πλέι οφ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης