Τις τρεις φανέλες που θα φοράει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α1 και στη Euroleague παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Η εκδήλωση διεξήχθη στη μπουτίκ της ομάδας, όπου 300 περίπου οπαδοί των Πειραιωτών είδαν τους Βασίλη Σπανούλη, Στράτο Περπέρογλου και Δημήτρη Μαυροειδή να τις… προβάρουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που ξεχωρίζει από τις καινούργιες εμφανίσεις των «ερυθρόλευκων» είναι το χρυσό περίβλημα στους αριθμούς των παικτών.

Mετά το πέρας της παρουσίασης οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού μίλησαν για τη νέα σεζόν καθώς και για τους στόχους της ομάδας τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Βασίλης Σπανούλης: «Έχουμε κρατήσει το βασικό κορμό, αλλά είμαστε νεανική ομάδα. Είμαστε οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης και όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Κάναμε δύο προσθήκες, τον Μαυροειδή και τον Περπέρογλου, σε θέσεις που είχαμε ανάγκη. Με την έλευσή τους θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημήτρης Μαυροειδής: «Χαίρομαι πολύ που ήρθα στον Ολυμπιακό. Όταν σε ζητάει μία ομάδα που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα, δε μπορείς να αρνηθείς. Στο χέρι μου είναι να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Προετοιμαζόμαστε 20 ημέρες κι έχω προσαρμοστεί, αφού με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε από την Εθνική ομάδα».

Στράτος Περπέρογλου: «Τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα. Μίλησα με τον Βασίλη και μου εξήγησε πώς έχει η κατάσταση, το κλίμα, η οργάνωση στην ομάδα. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ήθελα ένα νέο ξεκίνημα. Είναι θετικό για μένα το πως με υποδέχτηκε ο κόσμους του Ολυμπιακού. Περίμενα να είναι δύσπιστος. Μέσα από το παιχνίδι και την απόδοσή μου θα προσπαθήσω να κερδίσω την εκτίμησή του.

Είναι αναμενόμενο να μην είμαι επιθυμητός στο ΟΑΚΑ. Αλλά είμαι επαγγελματίας. Ο Βασίλης μου είπε πώς ένιωσε την πρώτη φορά. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου, να κλείσω τα αυτιά μου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης