Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ξεκάθαρος όσον αφορά στα «θέλω» του. Σε συνέντευξή του στην «Πράσινη» καθιστά σαφές πως επιθυμεί όχι απλώς να επεκτείνει το συμβόλαιό του, αλλά να μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός φορ δηλώνει σκλαβωμένος από την αγάπη και το σεβασμό που εισπράττει και περιμένει νεότερα από τις διαπραγματεύσεις του εκπροσώπου του με τη διοίκηση.

Πάντως δεν κρύβει πως έχουν υπάρξει στιγμές που έχει ξενερώσει με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εύχεται φέτος η ομάδα του να κατακτήσει τον τίτλο και να το γιορτάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο Σουηδός φορ μίλησε  μεταξύ άλλων για:

– Τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύ σημαντική για το κλαμπ και τον κόσμο η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα και είναι επίσης πολύ μεγάλος μας στόχος να δώσουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να είναι στην κορυφή στο τέλος της σεζόν. Πρέπει από το πρώτο παιχνίδι να δείξουμε ποιοι είμαστε και να συνεχίσουμε έτσι. Πιστεύω πως έχουμε το ρόστερ και την ικανότητα να διαχειριστούμε και το πρωτάθλημα, και το Europa League και το Κύπελλο. Η αυτοπεποίθηση όλων είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, όχι υπερβολικά όμως, γιατί πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Το απωθημένο του πρωταθλήματος: «Μου λείπει το πρωτάθλημα. Έχω ένα με την Γκέτεμποργκ και το Κύπελλο που πήρα με τον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι τα μόνα μου τρόπαια. Φυσικά θέλω περισσότερα. Ελπίζω και πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε τώρα εδώ. Το πρωτάθλημα είναι όνειρο όλων μας. Θα ήθελα ένα μεγάλο πάρτι με όλη την ομάδα και όλη την πόλη να γιορτάζει. Αυτό θα ήθελα να δω!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επέκταση του συμβολαίου του: «Νιώθω πολύ καλά εδώ. Την αγάπη και το σεβασμό που λαμβάνω εδώ, δεν τα είχα πουθενά αλλού. Στο ποδόσφαιρο, όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ο εκπρόσωπός μου μιλάει με την ομάδα κι εγώ θα μιλήσω με αυτόν για να βρούμε μια καλή λύση για το κλαμπ. Είναι το μόνο που μπορώ να πω, καθώς δεν έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπό μου για το συμβόλαιό μου. Δεν έχουμε μπει σε λεπτομέρειες».

Την προσπάθεια στο Europa League: «Είμαι θετικός. Είναι δύσκολος όμιλος, αλλά σε αυτό το στάδιο δεν θα γινόταν διαφορετικά. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Έχουμε καλές πιθανότητες κόντρα σε όλους. Το πρώτο ματς με τον Άγιαξ είναι σημαντικό. Θεωρώ πως όλες οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες. Δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί».

Τις κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά από πλευράς Μπρόντμπι: «Η ομάδα είπε αυτά ακριβώς που ήθελα να πω με ανακοινώσεις και δηλώσεις του διευθυντή ποδοσφαίρου. Προσπαθώ να το ξεχάσω, δεν είναι ζήτημα πλέον. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά ποιος είμαι, τι πιστεύω για τέτοια θέματα και το είδος του χαρακτήρα μου».

Τον Διαμαντίδη: «Είδα κάποια παιχνίδια του και είχα την τιμή να τον γνωρίσω. Γνωρίζω τι μύθος είναι για το σύλλογο και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τον σέβονται όλοι ως άντρα και ανθρώπινη προσωπικότητα. Είναι ένα πραγματικό πρότυπο για όλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης