Για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα της Ξάνθης μπήκε ο Μανώλης Μπέρτος, ο οποίος αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο νεαρός αμυντικός μίλησε για το ντεμπούτο στην ενδεκάδα των Θρακιωτών, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης:

«Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής μου για να ξεκινήσω στη βασική ενδεκάδα. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για τη στήριξη που μου έδωσαν. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε βαθμούς από το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες και μια στιγμιαία αδράνεια της ομάδας στο 46’ μας έφερε πίσω στο σκορ, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να ρισκάρουμε χωρίς επιτυχία. Όμως πιστεύω στις δυνάμεις μας, έχουμε δουλέψει αρκετά και έχω την πεποίθηση ότι θα ξεπεράσουμε με επιτυχία τα δύο κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη και Λάρισα. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα τους φίλους της ομάδας μας να μας στηρίξουν σε αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια. Όσο για μένα θα συνεχίσω να δουλεύω, ώστε να είμαι έτοιμος σε κάθε κάλεσμα του προπονητή μου».

Δείτε φάσεις από το παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης