Το σύνθημα νίκης, ενόψει του προσεχούς (7/10) αγώνα της ομάδας του με την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο «Γ. Καραϊσκάκης», έδωσε με δηλώσεις του ο προπονητής της Κροατίας Σλάβεν Μπίλιτς.

Ο 43χρονος τεχνικός, αν και μίλησε με κολακευτικά λόγια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοντας ότι σέβεται την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, επισήμανε την αναγκαιότητα της νίκης στην αναμέτρηση της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι Έλληνες έχουν μια εξαιρετική ομάδα αλλά εμείς διαθέτουμε την γνώση , τη σπουδή και την ποιότητα για να φύγουμε νικητές από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν μας ενδιαφέρει η δεύτερη θέση έστω κι αν τελικά μπορεί να δώσει την πρόκριση στο Euro» τόνισε αρχικά ο Μπίλιτς.

Εν συνεχειά ο προπονητής της Κροατίας στάθηκε στην παρουσία του ελληνικού κοινού, αναφέροντας ότι «Είναι δε ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος αφού θα αγωνιστεί μπροστά από το θορυβώδες κοινό του. Γνωρίζουμε την αξία μας και θα επιστρέψουμε πίσω με χαμόγελα. Η νίκη επί της Ελλάδας θα μας δώσει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2012».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κροάτες ζήτησαν και πήραν 300 εισιτήρια ακόμη για την αναμέτρηση της Παρασκευής για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης