Η απόφαση του ΣΕΓΑΣ να αναστείλει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο εσωτερικό απασχόλησε τους «Financial Times», οι οποίοι σε δημοσίευμά τους τόνισαν ότι λόγω αυτού του γεγονότος, η Ελλάδα δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, μίλησε επί του θέματος στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9.84», επισημαίνοντας ότι «κάποιοι κύριοι στο ΣΕΓΑΣ, πρέπει να λάβουν υπόψη τους, τον χρόνο και τον τόπο στον οποίο ζούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο γγΑ διέψευσε την είδηση της βρετανικής εφημερίδας, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση του διεθνή Τύπου από το ΣΕΓΑΣ, ενώ επεσήμανε ότι η ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς θα είναι άψογη, με αποστολή που θα αποτελείται από σχεδόν 100 αθλητές.

«Παρακολουθώ τον ΣΕΓΑΣ να παραπληροφορεί τον Διεθνή Τύπο, με την πλαστή είδηση, ότι δεν θα πάει η ελληνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι άψογη. Σχεδόν 100 αθλητές, θα αποτελέσουν την ελληνική ολυμπιακή ομάδα.

Τα αναγραφόμενα στους Financial Times σήμερα, είναι προφανώς, προϊόν παραπληροφόρησης. Ο ΣΕΓΑΣ είναι η ατμομηχανή του ελληνικού αθλητισμού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι δίνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, στον κλασσικό αθλητισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρέπει κάποιοι κύριοι στο ΣΕΓΑΣ, να λάβουν υπόψη τους, τον χρόνο και τον τόπο στον οποίο ζούμε. Είναι αναμφίβολο ότι δεν μπορεί η κρίση, να αφήσει ανέγγιχτο τον ελληνικό αθλητισμό. Οι πόροι έχουν περιοριστεί. Από την εποχή όμως της σπατάλης και του πακτωλού των επιχορηγήσεων, περάσαμε σε μία ορθολογική διαχείριση των χρημάτων, το αποτέλεσμα της οποίας είναι, να πηγαίνει ο ελληνικός αθλητισμός από επιτυχία σε επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο» ανέφερε ο κ. Μπιτσαξής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης