Συνέντευξη στην ιστοσελίδα aek365.gr έδωσε ο Ισμαελ Μπλάνκο όπου και μίλησε για την πρώην του ομάδα. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό στο αυριανό (10/02) ντέρμπι, ωστόσο ανέφερε πως όπως και πριν από δύο χρόνια με τα γκολ του Σκόκο έτσι και τώρα μπορεί να νικήσει η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αργεντινού:

-Ισμαέλ καλησπέρα, πώς πηγαίνουν τα πράγματα στο Μεξικό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μέχρι στιγμής όχι τόσο καλά όσο θα ήθελα. Το κλίμα είναι καλό, ο κόσμος με συμπαθεί, αλλά ακόμα δεν έχω καθιερωθεί. Είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα αρχίσω να σκοράρω πιο συχνά».

-Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει προβλήματα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Ενημερώνεσαι για ότι συμβαίνει στην πρώην σου ομάδα;

«Ναι, όσο μπορώ, ενημερώνομαι. Ιδιαίτερα από το ίντερνετ, αλλά και από φίλους στην Ελλάδα. Στεναχωριέμαι πολύ, διότι αγαπάω την ΑΕΚ και τον κόσμο και πάντα θα τους έχω στη καρδιά μου. Προφανώς πληρώνουν τώρα τα λάθη που έκαναν στο παρελθόν οι διοικήσεις».

-Την Παρασκευή η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποτελεί το φαβορί. Τι προβλέπεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κερδίσει. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα, μέσα σε οποιοδήποτε γήπεδο. Και την τελευταία φορά που κέρδισε η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό μέσα στο «Καραϊσκάκη» με τα δύο πολύ όμορφα γκολ του Νάτσο (σ.σ Σκόκο), ο Ολυμπιακός ήταν το μεγάλο φαβορί. Όμως παίξαμε πολύ καλά και κερδίσαμε μέσα στο σπίτι του Ολυμπιακού. Μέσα σε ενενήντα λεπτά όλα μπορούν να συμβούν. Έχω πίστη στην ΑΕΚ ότι μπορεί να κερδίσει και νομίζω πως όσοι παίκτες της ΑΕΚ αγωνιστούν θα πιστεύουν και εκείνοι στη νίκη της ομάδας».

-Ο κόσμος ακόμα σε θυμάται, αναπολεί και θα ήθελε να ήσουν στην ομάδα.

«Ναι, το μαθαίνω. Πλέον, βρίσκομαι πολύ μακριά και παίζω ποδόσφαιρο αλλού. Ποτέ όμως δεν ξέρεις, ίσως μια μέρα να γυρίσω».

-Ποια γεγονότα δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

«Σίγουρα θα θυμάμαι πάντα τα γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα το 2008, αλλά και το 2010 στο 90′ μετά την πάσα του Ντιόπ. Επίσης, τα δύο στον απίθανο τελικό κυπέλλου που χάσαμε στα πέναλτι. Θα θυμάμαι πάντα την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο, τα γκολ στην Ευρώπη και πάνω από όλα τον κόσμο της ΑΕΚ και τις φορές που φώναζε ρυθμικά το όνομά μου».

-Ισμαέλ, σε ευχαριστώ πολύ, έχεις πολλά χαιρετίσματα και ευχές από τον κόσμο της ΑΕΚ και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και σου ευχόμαστε όλοι να έχεις υγεία και να σκοράρεις πολλά γκολ.

«Εγώ σας ευχαριστώ πολύ, χαιρετίσματα πολλά και αγκαλιές και από εμένα προς τους φιλάθλους μας».

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης