«Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται» λέει μία λαϊκή ρήση, την οποία γνωρίζει καλά ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» με δηλώσεις του εμφανίστηκε «πεινασμένος για επιτυχίες», επισημαίνοντας ότι επιθυμεί να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, παρά τη μέτρια πορεία, που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Άρη μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Κάναμε κάποια καλά πράγματα αλλά είχαμε τραυματισμούς και ζήσαμε ακραίες καταστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος και η έκβαση της φετινής σεζόν δε θα επηρεάσει την απόφασή μου για του χρόνου. Είμαι πολύ πεινασμένος να οδηγήσω τον Άρη σε επιτυχίες και να τον φτάσω στην κορυφή!», είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Για τα επόμενα παιχνίδια του Άρη: «Έχουμε περάσει μία δύσκολη περίοδο και περιμένουμε το επόμενο ματς με τον Γ.Σ. Ολύμπια γιατί μέσα από τους αγώνες θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Το τελευταίο 10ήμερο κάναμε σημαντική πρόοδο, δουλέψαμε στις αδυναμίες μας. Είναι η πρώτη φορά που είχαμε τόσο μεγάλο χρονικό περιθώριο για να δουλέψουμε και μας έκανε καλό».

Για την αδυναμία που παρουσιάζει ο Άρης στα εκτός έδρας ματς: «Βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση εξαιτίας της αδυναμίας να πάρουμε νίκες εκτός έδρας. Ελπίζω ότι από δω και πέρα θα κάνουμε αυτό που πρέπει και να κερδίσουμε τέσσερις νίκες οι οποίες ελπίζουμε να είναι αρκετές για την εξάδα. Αν όχι πρέπει να κατηγορούμε εμάς τους ίδιους που χάσαμε τόσα ματς εκτός έδρας. Μέχρι τότε, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το κατά πόσο θα επηρεάσει ο αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Είναι μία δύσκολη κατάσταση γιατί είχαμε συνηθίσει δύο ματς την εβδομάδα και τώρα μία φορά στις 10 μέρες. Εμείς φταίμε γι’ αυτό ελπίζω ότι μετά από τον αγώνα με τον Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας το διάστημα που μεσολαβεί ως το ματς με τον Πανελλήνιο να είναι εξίσου παραγωγικό μ’ αυτό που προηγήθηκε. Θα βρούμε και κάποια φιλικά να δώσουμε».

Για την προσπάθεια που κατέβαλλε ο Άρης να αποκτήσει ψηλό και το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Μασέι: «Η απόκτηση του Ματ Ουόλς βοήθησε την ομάδα και τότε είχαμε πει ότι θα πάρουμε έναν ακόμα παίκτη. Μπήκαμε στη διαδικασία να ενισχύσουμε την ομάδα. Ειλικρινά προσπαθούμε να φέρουμε έναν παίκτη. Για τον Μάσεϊ κατανοώ ότι υπάρχει φημολογία, είναι ένας παίκτης που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Άρη όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε σταματήσει να ψάχνουμε και ελπίζουμε να βρούμε αυτόν που θα βοηθήσει την ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης