Ως το μεγαλύτερο πρόβλημα του ασιατικού ποδοσφαίρου χαρακτήρισε  το «στήσιμο» των αγώνων ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, μιλώντας στο συνέδριο της 36ο UEFA που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη.

Πιο συγκεκριμένα,  ο «ισχυρός άνδρας» της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας ανέφερε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, είναι το “στήσιμο” αγώνων. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά εναντίον αυτής της “ασθένειας”, που υπονομεύει το αγαπημένο άθλημά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι πολύ χαρούμενος που το σύστημα έγκαιρης ειδοποίησης, το οποίο μαζί με την UEFA και άλλες ομοσπονδίες χρησιμοποιούμε τον τελευταίο χρόνο σε συνεργασία με την ίντερπολ, δείχνει να έχει αποτελέσματα».

Ο Ελβετός συμπλήρωσε λέγοντας: «Η FIFA η UEFA και οι υπόλοιπες ομοσπονδίες δεν είναι υπεύθυνες για όλα τα κακά του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση». Ο Μπλάτερ αναφέρθηκε και στον παίκτη της Μπόλτον, Φαμπρίς Μουάμπα, ο οποίος υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, επισημαίνοντας:

«Μίλησα με τον πρόεδρο της Μπόλτον και είχαμε μια πολύ συγκινητική συνομιλία, στην οποία μου είπε πως ο παίκτης πάει πολύ καλύτερα. Είναι ένα θαύμα η ανάρρωση του. Είμαι ένας βαθειά θρησκευόμενος άνθρωπος και πιστεύω ότι κάποιος εκεί πάνω μας προσέχει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης